New harness – Woody Valley Tenax 2, internal trim

Finally, December 28th my new long awaited harness was ready to be picked up. Several unfortunate incidents made it a long wait, somewhat ironic as one of the reasons why I chose Woody Valley over Skyline was the former company’s reputation for rapid delivery. The short version of what happened: (1) The harness was sent to the wrong dealer/country, (2) when it arrived the chute was at the wrong side and the harness too wide, (3) everything correct.
Having looked at the harness I am very pleased with it – as pleased as one can be before actually testing it. Lots of nice details, and good craftsmanship as far as I can tell. Still, one never know if it will work out before actually flying it for a season or so.

harness1.jpg

Black, grey and red, just like the Wills Wing T2 I am waiting for. NB, the cat does not follow the harness, it is an optional accessory.

harness2.jpg
Looking good!

5 Responses to “New harness – Woody Valley Tenax 2, internal trim”

 1. speideren says:

  Haren hopper 🙂

 2. birdman says:

  passer sikkert hvis du ligger andre veien…… Hue innerst.

 3. johmog says:

  Feiberegna inntaket av juleribbe i jula ?? 🙂

 4. Øyvind says:

  Ble sele nummer 2 feil også? Eller selger du den første?

 5. Bjørn Hammer says:

  Den andre selen passet perfekt. Det er den første selen som er til salg. Men det skal kanskje litt til å finne en hg pilot på 177cm og + 105 kg.
  Men det var forskjellig lengde på opphenget på de to selene. Jeg kommer bare til å se hvilket som passer og eventuelt flytte over om det var opphenget på den første selen som passer best. Har bestilt T2 med WW hang loop lengde og tilsvarende lengde på oppheng på selen.