Yesterday it was one year since the tragic death of Robin.

Yesterday Erik Vermaas sent the message below on the Norwegian hg e-mail list (text in Norwegain):
I dag er det akkurat 1 år siden vi mistet Robin. Jeg vil bare si hvor mye han er savnet som venn og flykompis.

En liten historie:

Robin likte å skryte. En av favoritthistoriene hans var å fortelle at han pleide å lande på den bittelille stranda ved Toix, i øst Spania, hvor til og med paraglidere nesten ikke klarer å lande. “PeeGe’no klarer nest ikke å lande der. HAHAHAHAHA. Jeg lander alltid der. HAHAHAHAHAHAHA.” I høst var jeg på starten på dette stedet og møtte noen sveitsiske paraglidere. Før jeg rakk å nevne at jeg kom fra Norge begynte å fortelle: “Robin pleide alltid å lande her bedre enn oss, for så å erte oss med det.” Det jeg likte med denne historien er at det viste seg at Robins versjon av historien var 100% riktig og ikke overdrevet.
Erik.

Robin flying in Spain.

Robin flying in Spain, self portrait.

Comments are closed.